Maj

Ste veseli pomladi? Tisti, ki imate vrtičke vas čaka najbrž kar nekaj dela ampak  se ga boste lotili z užitkom. Jagode že cvetijo in komaj čakamo, da se prikažejo prvi rdeči slastni plodovi. Naša najmlajša praznuje maja in obožuje ta sadež, zato sem ga uporabila v mesečnem planerju.

 

 

Jagode prelite s čokolado pa prebudijo še tako zaspane brbončice.

DSC_8076

Še najraje pa imam gozde. Tople palačinke malo sladkorja, sveže nabrane gozdne jagode… Je še kaj boljšega kot to?

DSC_8077

Pogled na skledo polno rdečih dobrot človeka nikakor ne more pustiti ravnodušnega. V dobri družbi je še vse boljšega okusa (kar nam vsem zadnje čase malo primanjkuje,ampak saj veste, še tako močna nevihta mine in spet posije sonce in tisto sonce po dežju najlepše sveti)

DSC_8082

Tukaj pa ni jagod. Ni slikic. Ne še. Na naslednjih straneh je 100 kvadratkov. Ilustrator, ki ga spremljam vsake toliko časa organizira 100 dnevni izziv skiciranja. Enkrat sem že poskusila, pa ga nisem dokončala. Letos sem se odločila za drugačen pristop. Tako, da bom tudi prostorsko omejena. Vsaka slika posamezno najbrž ne bo nič posebnega, zanima pa me kakšen efekt bodo dale takole skupaj stisnjene.Izziv se je začel s prvim majem, torej zdaj imam že dva kvadratka polna in mislim, da sem se prav odločila. Če pa kakšen ostane prazen se ne bom sekirala.

DSC_8084

 

Aja, pa za vsak dan imam določeno kaj je treba narisat. Danes je ključna beseda: legenda. Ta bo težka.


Odgovori

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja