Ideje za darila

Sicer je zdaj že malo prepozno za darila (ali pa tudi ne, saj lahko kaj od tega podarite tudi sami sebi).

Knjiga, ki sem jo brala in me je navdušila. Govori o sreči in srečnih ljudeh. Najdemo tudi nekaj nasvetov, kaj lahko sami naredimo za boljše počutje in boljše odnose. Zelo berljiva. (Sama je nisem kupila, sposodila sem si jo iz knjižnice).
940f388f88ba41173af5162b8a2abc26

Uniči ta dnevnik je na prvem mestu na mojem seznamu “Ideje za darila”. Če vprašate mene ima ta dnevnik terapevtski učinek. Nekatere ideje v njemu so tako bizarne, da so prav smešne. (Bistvo tega dnevnika je ta, da ga uničimo). Med branjem in listanjem se prav vprašaš, čemu tako stremimo k popolnosti, čemu tako hitimo. (Primeren tudi za vse tiste, kateri mislijo, da nimajo ustvarjalne žilice!)

edf

Nekaj strani imam že “uničenih”, delam pa tako, da odprem naključno stran in naredim to, kar dnevnik od mene zahteva. In čisto nič se ne obremenjujem s tem, da mora biti pisava tipi-topi, celo ne s tem, če upoštevam navodila, ki so napisana;)

edf

Za konec pa planer za osebno rast. Njegova avtorica je prisrčna Primorka Aneja Štrukelj (med drugim ima tudi knjige za osebno rast, treninge…). Zakaj me je ravno ta planer prepričal, da bo z mano preživel leto 2019? Poleg tega, da lahko izberete platnico, ki je vam najbolj všeč, lahko izberete tudi velikost. Ampak tisto, kar me je še najbolj fasciniralo je njegova notranjost. Izbirate lahko med petimi različnimi postavitvami strani, polno je lepih misli, mozaik počutja, postavljanje ciljev, vaje za osebno rast in še in še.
edf

Izbrala sem takšno postavitev, katera meni najbolj koristi. Na levi strani so vrstice na katere bodo zapisane družinske in osebne zadeve, na desni pa so okvirčki, za vsakega otroka posebej bom lahko pisala šolske obveznosti, razne preglede (zobozdravnik, zdravnik….) in podobno. Resnično sem čisto navdušena nad njim, čeprav sem nekaj že napisala komaj čakam januar, da začnem zares:)
edf

Aja, še to, lahko izbirate med kombinacijami začetka planerja, letni december/december ali šolski september/september.

Danes pa sem naredila prvi poskus izdelovanja nalepk (za planer, otroke, drobna darilca…), sicer so mi res všeč, bom pa še par stvari dodelala, poskusila različne papirje, velikosti slikic, da dobim res tisto kar želim.

edf

(Te nalepke so bile večinoma za Laro, saj ji že nekaj časa obljubljam, da jih bo dobila).

Tako, nekaj ciljev za leto 2019 je zapisanih (pa ne tiste sorte hujšanja in podobno;) ) in s tem planerjem, ki me bo vodil po korakih verjamem, da bodo tudi doseženi.

Želim vam mirne, prijetne in ljubezni polne praznike.


Odgovori

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja