Osončje

Pri nas se toliko dogaja, da nimam časa vse sproti pokazati. Čez vikend smo izdelali čisto naše vesolje.

Najprej smo malo packali. (Čopiči so nas spravili ob pamet, čisto novi in čisto ne poceni, veliko ščetin so spustili in smo jih potem pobirali in praskali dol z barve, najbolj me jezi to, da pri čopičih res ne varčujem in mi je zelo pomembno, da so dobri in kvalitetni in kaj dobim?)

IMG_20180623_142018

Nato smo še malo več packali. (Oh, kako to sprošča) Barve pa so odlične, že nekaj časa jih uporabljam, kupljene v Ustvarjalnem dotiku , gre za studio barve. Zelo hitro so se sušile in smo vse odtenke lahko nanesli še isti dan. Primerne pa so za papir, les, blago, platno… Tako, da lahko uporabljam iste barve za različne projekte, kar je res odlično.
IMG_20180623_145910

Na koncu smo pobarvali še planete in jih poslali v vesolje, da krožijo okrog sonca. Da ne bi bili planeti preveč osamljeni, smo jim za družbo dodali komete.

IMG_20180626_155849

Nekaj težav je bilo z obešanjem slike (velika je 100x40cm), moj predragi jo je pri tem opravilu po nesreči preluknjal (pa sem ga opozorila, da bo ravno to naredil!!), no, treba je hitro razmišljati, zato sem na poškodovano mesto pritrdila še en komet.


Odgovori

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja