December

Tudi, če nič ne objavim ne pomeni, da nič ne delam. Veliko tega je nastalo decembra, samo časa ni bilo, da bi fotografirala, za kakšno objavo pa še manj.

Naša zverinica obožuje živalske vzorce, in vse, kar je povezano z njimi. Zato je nastal tale kompletek. Fotografiran bolj na hitro saj je zraven stala in čakala, da ga vzame.

IMG_20171126_155242

Zadnje čase kar veliko delam tudi s folijo. Tako sem svojim trem naredila majice, katere sem potem zapakirala v paketek iz adventnega koledarja. Priznam, da mi je bilo zelo všeč, ker so se tega paketka najbolj razveselili. Žal se mi je zelo mudilo in nisem nikjer dobila majic z dolgimi rokavi, ampak nič hudega, saj bo kmalu poletje. Do takrat pa jih imajo lahko v šoli pri športni:)

IMG_20171217_122204

Nečakinji pa sta imeli nastop in obvezna so bila bela oblačila, ker nista imeli kiklic v tej barvi sem šla v akcijo in nastalo je tole. Ker mi navadni beli kiklici nista bili preveč všeč, sem dodala trakec s sovicam in petletnici sta bili navdušeni nad končnim rezultatom.

IMG_20171219_165138

Leto se počasi izteka, jaz pa že nekaj tednov načrtujem celoletni projekt za 2018, nekaj več o temu pa v naslednji objavi.

Do takrat pa preživite lepe praznike v družbi svojih najdražjih.


Odgovori

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja